11.5.16

Cèdula Habitabilitat implantació de la cita prèvia al servei d'habitabilitat i parc desocupat


La Generalitat informa que a partir del 30 de maig, per a les consultes de tramitació sobre cèdules d'habitabilitat, caldrà disposar de cita prèvia. La cita prèvia amb personal expert es realitzarà a les Oficines d'Atenció Ciutadana al carrer Aragó 244-248 de Barcelona.
La cita prèvia es podrà demanar presencialment al carrer Aragó 244, mitjançant formulari o cita prèvia (actualment només disponible la cita prèvia per el Gironés) o el 012, si son consultes administratives caldrà fer-ho a les dos primers i estranyament no es podrà pel 012.
L'horari d'atenció tècnica i administrativa de 8:30 a 13:10.

Com sempre fan les coses, la comunicació no la trobes a cap lloc sinó es mitjançant comunicació del col·legit professional i només indiquen que el formulari de contacte es a  ww.gencat.cat, molt graciosos com si fos una web petita. Donat que no especifiquen l'adreça web per formalitzar la cita prèvia actualment existeixen aquestes dues vies.

Link de cita prèvia que te instaurada la Generalitat https://ovt.gencat.cat/gsitfc/AppJava/citpre/citpre.do?reqCode=simpleSearch

Link de contacte que te instaurada la Generalitat https://ovt.gencat.cat/gsitfc/AppJava/generic/conqxsGeneric.do?webFormId=391&set-locale=ca_ES



Pere Domènech Bernat
Arquitecte Tècnic i Enginyer Edificació
--------------------------------
ARQUITECNIC.NET
Ramón y Cajal, 45 Local 4ª · 08012 Barcelona
Tel. 670 257 703
Correu electrònic :
tecnic@arquitecnic.net
Pàgina web  www.arquitecnic.net



Libre de virus. www.avast.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada