divendres, 3 de novembre de 2017

CAATEEB Inspeccions i revisions d'habitabilitat, certificació energètica i ITE

Font CAATEEB.


Inspeccions i revisions d'habitabilitat, certificació energètica i ITE

L'àrea tècnica i l'assessoria jurídica us informem sobre la importància de la comprovació de les dades en els vostres informes i certificats
 
La bona praxi professional exigeix realitzar d'una forma molt acurada, les inspeccions dels habitatges per poder aplicar de forma rigorosa els criteris d'habitabilitat, els de certificació energètica dels edificis, i els d'inspecció tècnica dels edificis, establerts per la normativa aplicable.
De conformitat amb la legislació vigent, la inexactitud en els certificats o informes, constitueix una infracció molt greu que pot ser sancionada amb una multa econòmica.

Des de l'Àrea Tècnica us informem de dubtes freqüents a considerar en els vostres informes i certificats i d'on podeu trobar una resposta.

  • Certificats d'habitabilitat
    Un dels temes més recurrents és el d'informar sobre el decret amb el qual s'ha de fer la revisió de les condicions d'habitabilitat. A l'apartat d'habitabilitat de l'àrea tècnica, disposeu de quadres temporales per l'aplicació dels diferentes decrets, i guies de comprovació d'habitatges nous i usats segons les especificacions dels decrets.


  •  Inspecció tècnica dels edificis Sobre les ITE hi ha dubtes i discrepàncies de com hem de considerar una deficiència concreta. A l'apartat de la inspecció tècnica dels edificis de la pàgina web, disposeu d'un article on ho explica.

Per últim, recordar-vos que des del CAATEEB es valora positivament la realització d'inspeccions i controls per part de l'Administració,  ja que la millora en la qualitat final dels nostres treballs i intervencions professionals garanteix el prestigi i futur de la nostra professió.

El Col·legi sempre vetllarà per la defensa de l'exercici dels seus professionals, però destinarà tots els recursos per a perseguir qualsevol mala praxi que pugui enterbolir el prestigi de la nostra professió.

Des del CAATEEB teniu a la vostra disposició els serveis d'Assessoria Jurídica i d'Assessoria Tècnica per resoldre qualsevol dubte que tingueu al respecte assessoriatecnica@apabcn.cat / assessoriajuridica@apabcn.cat  T. 93 240 20 60.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

¿Qué gastos de la hipoteca tenemos que pagar nosotros? fuente Habitaclia

Fuente Habitaclia ¿Qué gastos de la hipoteca tenemos que pagar nosotros? 14 de febrero del 2018 eldiario.es, José Luis García Pére...